Det är smart att spara energi. Välj rätt ventilation, så är det bra både för plånboken och miljön. Bygga nytt ventilationssystem eller förbättra existerande ventilation? På Flexibel Luftbehandling är vi experter på effektiva ventilationssystem.

Bygg det bästa ventilationssystemet

Tekniken har utvecklats och idag går det att ta tillvara på luften utanför huset bättre än tidigare. Genom att filtrera luften med påsfilter i lägst EU7 klass får man en bättre innemiljö, samtidigt som filter med stor filteryta ger låga tryckfall och därmed också sänker driftkostnaden på elmotorerna. Det innebär att ni spar pengar och dessutom skonar miljön.

Vi svarar på alla dina frågor och utför alla typer av ventilationsarbeten – oavsett om ni ska bygga nytt, bygga om eller förbättra en existerande ventilation.

Inomhusluft påverkar allergier.

“Värmlandsstudien” är världens största studie om hur inomhusluft påverkar barns hälsa. Studien visade tydliga resultat på att det finns samband mellan hur bostäder är ventilerade och hur detta påverkar barnens välmående. Många bostäder har för låg luftomsättning och det ökar risken för barn att få astma eller allergier.

Ventilation är det vi kan bäst och vi hjälper er gärna att förbättra den. Välkommen att kontakta oss.

Hej.
Kontakta mig om allt som rör ventilationssystem.
Tobias Fahlqvist

tobias.fahlqvist@flexibelluftbehandling.se 08 - 519 318 24