Vi är ett stabilt företag som jobbar med alla typer av ventilation, OVK och luftbehandling. Allt från analys till färdiga lösningar och återkommande service. Våra uppdragsgivare finns över hela Stockholm, Stor-stockholm och Mälardalen. Välkommen att fråga oss om allt som rör ventilation.

Flexibel Luftbehandling i hela stor-Stockholm

Sedan 1980 jobbar vi med allt som handlar om ventilation. Vi bygger, förbättrar och förvaltar ventilation i stora och små fastigheter. Själva sitter vi i fräscha och nyrenoverade lokaler i Årsta, precis söder om Stockholm. Våra uppdragsgivare finns i hela Stor-Stockholm och Mälardalen.

Idag är vi totalt 18 anställda som arbetar med både större och mindre entreprenader. Vi bygger nytt, bygger om och förvaltar befintliga ventilationsanläggningar. Att utföra vårt jobb med kvalitet och enligt tidplan är en självklarhet för oss. Vi är lyhörda för era önskemål och ser till att avsluta entreprenader med ett resultat där ni blir nöjda och där era förväntningar blir uppfyllda.

På Flexibel Luftbehandling finns certifierade montörer. För att bli certifierad ska montören, förutom sin lärlingstid, ha omfattande erfarenheter från allsidigt monteringsarbete av ventilationsanläggningar, t ex montering av kanaler och detaljer samt upphängningar m m. Montören ska också kunna jobba utifrån färdiga bygghandlingar. Dessa kunskaper är en färskvara och därför måste montören ha jobbat aktivt i minst två av de senaste fem åren. En annan förutsättning är att montören ska kunna styrka att han är ordningsam, kan hålla tider och är noggrann när arbetet utförs.

Vill du ha namn på några referenspersoner hos vilka du kan fråga om oss? Kontakta mig, så får du några namn som du kan ringa.
Bengt Tedebo.

bengt.tedebo@flexibelluftbehandling.se 08 - 519 318 11